Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Najava javnog izvlačenja skupina Lige mjesnih zajednica

E-mail Ispis
sportski_savez_logoMalonogometna liga širokobrijeških mjesnih zajednica ovog će ljeta doživjeti 12. izdanje. Popularno natjecanje u organizaciji Sportskoga saveza općine Široki Brijeg i ovaj će put imati 24 sudionika, a početak je planiran za 2. srpnja. Tradicionalni i popularni turnir sigurno će i ove godine u 18 večeri na igralištu Osnovne škole u Klancu vidjeti pedesetak tisuća gledatelja, ne računajući spektakularno velikonogometni finale na stadionu Pecara 5. kolovoza, koji će se igrati u čast Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti.

U srijedu 20. lipnja 2012. s početkom u 20 sati na Trgu širokobrijeških žrtava po prvi puta će se, u organizaciji Športskog saveza, održati javno izvlačenje skupina Lige mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg koja će ove godine nositi ime po glavnom sponzoru Ožujskom pivu. Izvlačenje parova i službeni dio programa izravno će prenositi Radio postaja Široki Brijeg. Uz bogat kulturno-zabavni program, s puno glazbe, humora i glamura očekuje se i veliki broj posjetitelja.

Na temelju koeficijenta uspjeha momčadi u tri posljednje godine određeni su nositelji skupina: Ljuti Dolac (branitelj naslova), Kočerin, Turčinovići, Lijeva obala, Mokro i Dobrkovići. Za razliku od nekoliko prethodnih godina ove godine nastupa i odabrana ekipa naše mjesne zajednice, sačinjena od mladih i talentiranih haklera pod stručnim vodstvom Damira Crnjca-Dame. Uz malo sreće u ždrijebu i podršku naše brojne publike za očekivati je prolazak u naredno kolo.

turnir_crnac_nastup_2

Po tradiciji, pokrovitelj turnira je načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević, supokrovitelj ZH županija, a liga po glavnom pokrovitelju nosi ime Ožujsko pivo.
 

Vremenska
prognoza