Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Predstavnici kanadskog Fonda za lokalne inicijative i Centra za građansku suradnju u posjetu Mjesnoj zajednici Izbično

E-mail Ispis PDF

posjet_cgs_can1aU petak, 9. prosinca, našu mjesnu zajednicu posjetili su predstavnici kanadskog Fonda za lokalne inicijative kanadske Vlade i Centra za građansku suradnju iz Livna. Povod ovom posjetu je nedavna realizacija projekta „Promoviranje participacije građana u lokalnoj upravi“ kojeg je organizirao CGS-Livno uz financijsku potporu kanadske Vlade, čime je našoj mjesnoj zajednici donirana vrijedna uredska oprema.Sastanku su ispred mjesne zajednice nazočili predsjednik MZ Tihomir Crnjac i tajnik Berislav Pavković. Uz pozdravne riječi dobrodošlice i zahvale na doniranoj uredskoj opremi, s cijenjenim gostima razgovaralo se o aktivnostima i projektima koji se provode u mjesnoj zajednici kao i o onima koji se planiraju provesti. Razgovaralo se, također, i o općem stanju u mjesnoj zajednici kao i problemima s kojima se naša mjesna zajednica susreće.

Izvršna direktorica Centra za građansku suradnju, gđa. Zulka Baljak, istaknula je zadovoljstvo poduzetima aktivnostima unutar mjesne zajednice te izrazila podršku u budućoj suradnji i napretku u razvoju mjesnih zajednica.  

Zadovoljstvo ovim posjetom izrazila je, također, i predstavnica kanadskog Fonda za lokalne inicijative, gđa. Sara Činjarević. Inače, za ovu prigodu bio je najavljen i posjet kanadskog konzula za BiH, koji od zatvaranja kanadske ambasade djeluje iz Budimpešte, no zbog novonastalih obveza morao je otkazati ovaj posjet. Predsjednik Crnjac izrazio je predstavnici Fonda, gospođi Sari Činjarević, poziv kanadskom konzulu da nekom drugom prigodom posjeti našu mjesnu zajednicu.

Ovo je ujedno prvi službeni sastanak u novoizgrađenom uredu mjesne zajednice a nadamo se kako će ubuduće biti više ovakvih korisnih sastanaka koji će pokazati opravdanu potrebu mjesne zajednice za posjedovanjem uredskih prostorija.

posjet_cgs_can1

posjet_cgs_can2

posjet_cgs_can3

posjet_cgs_can4

posjet_cgs_can5

Vjeko Pavković
Foto: Ivan Pavković