Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Članovi KUD-a Brda otputovali u Makedoniju

E-mail Ispis
za_ohrid1aNa poziv KUD-a Ohrigjanka iz Ohrida većina članova društva iz Izbična jutros je otputovala u prekrasni makedonski grad Ohrid. Kako kažu, ovo bi im trebalo biti jedno najdulje i najsadržajnije putovanje i gostovanje. Boravak na Ohridskom jezeru će im trajati sve do nedjelje 24. srpnja, dakle 5 dana koji će biti ispunjeni bogatim i zanimljivim sadržajima.
Sudeći po programu kojeg donosimo u sljedećim recima ovo će vjerojatno biti veliki pečat ali i nagrada za njihov dosadašnji rad.

za_ohrid1


za_ohrid3

za_ohrid5

Program:

Srijeda, 20.07. – Dolazak sudionika od 15-19h, večera i slobodno vrijeme.

Četvrtak 21.07. – 9h doručak, 10-14h razgledanje povijesno-kulturnih znamenitosti Ohrida, ručak te slobodno vrijeme na plažama Ohridskog jezera, 20h večera poslije koje je slobodno vrijeme.

Petak 22. 07. – 8h doručak, u 9h putovanje do Struge i razgledanje povijesno-kulturnih znamenitosti tog susjednog gradića, ručak i slobodno popodne na plažama Ohridskog jezera, 18h večera i pripreme za mimohod i svečano otvaranje Festivala „Aleksandar Makedonski" s vrlo kratkim nastupima svih sudionika.

Subota, 23.07. – 8h doručak te putovanje brodom na drugu stranu Ohridskog jezera, razgledavanje manastira „st. Naum“, ručak i slobodno popodne u krugu manastira odnosno na plažama jezera, 17h povratak u Ohrid, 18h večera i pripreme za još jedan mimohod i glavne nastupe ispred Centra za kulturu “Grigor Prlichev”, službena večera predstavnika svih društava te dodjela zahvalnica.

Nedjelja, 24.07. – 9h doručak, slobodno vrijeme na plažama jezera, 14h ručak i odlazak sudionika.

Poželimo im dobar provod i sretan povratak doma.
 

Vremenska
prognoza