Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Blaženka Crnjac ponosni vlasnik diplome magistra novinarstva

E-mail Ispis
sveuciliste_promocija_1aNa ovogodišnjoj svečanoj promociji Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru između 159 diplomanata našlo se i ime jednog člana naše zajednice, Blaženke (Marijana i Anke) Crnjac iz Tribošića, koja se ponosi diplomom magistra novinarstva – odnosi s javnošću.


U nazočnosti roditelja i prijatelja diplomanata, studenata i mnogobrojnih profesora i suradnika Sveučilišta u Mostaru, promovirana  su 54 prvostupnika, 34 magistra i 71 diplomirani student. Između ukupno 34 magistra našlo se i ime naše Blaženke.

U ime ove prigode Blaženka je, zajedno s roditeljima i rodbinom, organizirala promociju i u svom rodnom kraju. Tako se protekle subote (9. srpnja), ispred doma obitelji Crnjac, okupila skupina rodbine i prijatelja proslavljajući ovaj, uistinu, vrijedan uspjeh naše mlade i vrijedne članice.

Blaženka je i ovom prigodom izrazila posebnu zahvalu svojim roditeljima i obitelji na podršci u ovom značajnom uspjehu, te izrazila želju za još boljim doprinosom u narednim poslovnim i profesionalnim projektima u kojima bude sudjelovala. Blaženka je trenutno uposlena u tvrtki Fama d.o.o. Široki Brijeg u kojoj bilježi značajne uspjehe u svom radu, a trenutno je uposlena kao voditeljica maloprodaje.

Našoj Blaženki poželimo puno uspjeha u daljnjem radu i zalaganju te joj ovim putem upućujemo iskrene čestitke na ovom značajnom uspjehu u obrazovanju.

sveuciliste_promocija_3
Okupljeno mnoštvo ispred hrvatskog Doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru


sveuciliste_promocija_1
Kosača je bila prepuna brojne rodbine i prijatelja diplomanata

sveuciliste_promocija_7
Zajednička fotografija s roditeljima i rodbinom ispred Kosače

sveuciliste_promocija_5
Blaženka s ponosnim odlikovanjima u rukama

sveuciliste_promocija_6
Detalj s priređene večere u subotu


sveuciliste_promocija_4
Dokument kojim se valja ponositi
 

Vremenska
prognoza