Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Obavijest o prijavama kandidata za članove Vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis

grad SBU skladu s Odlukom o izborima za članove Vijeća mjesnih zajednica grada Širokog Brijega Gradsko izborno povjerenstvo poziva sve zainteresirane građane (pojedinačno i u skupini), političke stranke i udruge koje djeluju na području mjesne zajednice da podnesu svoje prijedloge kandidata za članove vijeća mjesnih zajednica.

 


Broj: 01-4/23
Široki Brijeg, 28. 11. 2023. godine

 

PREDMET: Obavijest o prijavama kandidata za članove Vijeća mjesnih zajednica

Izbori za članove Vijeća mjesnih zajednica održat će se 21. siječnja 2024. godine u vremenu od 09,00 do 14,00 sati.

U skladu s Odlukom o izborima za članove vijeća Mjesnih zajednica grada Širokog Brijega Gradsko izborno povjerenstvo poziva sve zainteresirane građane (pojedinačno i u skupini), političke stranke i udruge koje djeluju na području mjesne zajednice da podnesu svoje prijedloge kandidata za članove vijeća mjesnih zajednica.

Prijedlozi kandidata za članove vijeća Mjesnih zajednica grada Širokog Brijega zaprimaju se u Uredu gradskog izbornog povjerenstva,ured broj 9, zgrada grada Širokog Brijega, u periodu od 07. 12. 2023. do 21. 12. 2023. godine radnim danom u vremenu od 10,00 do 14,00 sati.

Predloženi kandidat mora ispunjavati sljedeće uvjete:
- imati prebivalište na području mjesne zajednice za čije se vijeće kandidira
- biti upisan u Središnji birački popis
- da nema smetnji za kandidiranje propisanih člancima 1.6, 1.7, 1.7a i 1.10 stavak 1. točka 5. Izbornog zakona Bosne i Hercegovine.

Predlagatelj je obvezan uz prijedlog kandidata dostaviti i vlastoručno potpisanu izjavu o prihvaćanju kandidature za svakog kandidata.


PREDSJEDNIK
Mate Mikulić

Prijavni obrazac i izjavu o prihvaćanju kandidature možete preuzeti OVDJE.

 

Vremenska
prognoza