Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Jedna pobjeda i poraz ekipe MZ Izbično na ovogodišnjoj Ligi mjesnih zajednica

E-mail Ispis

Lijeva Obala - Izbično

Nakon uspješnog otvaranja ovogodišnje malonogometne lige Grada Širokog Brijega, i pobjede nad ekipom MZ Ciglana – Gradac (4:2), tim naše mjesne zajednice je u svom drugom susretu doživio poraz od favorizirane ekipe MZ Lijeva Obala od 4:0. 

Iako konačni rezultat ne odražava pravo stanje na terenu, gdje se nekoliko povoljnih prigoda redalo na obje strane, tim Lijeve Obale ipak je zasluženo slavio i pokazao da ih se s pravom smatra jednim od glavnih favorita za osvajanje ovogodišnje Lige.

Naši momci su dosta dobro stajali u taktičkom odigravanju u prvom dijelu utakmice no, ipak, u 14 minuti, golom Marka Mikulića, Lijeva Obala dolazi do vodstva od 1:0 – što ujedno biva konačni rezultat prvog poluvremena.

U drugom dijelu igralo se nešto otvorenije a prigode su se redale na obje strane. Sjajnim obranama naš golman, Marinko Crnjac, spašava nekoliko izglednih prigoda suparnika dok s druge strane naši momci ne uspijevaju doći do pogotka. 

Već u 23 minuti, golom Wagnera Santosa, Lijeva Obala povećava vodstvo na 2:0. Slijedilo je deset minuta čvrste igre, s izglednim prigodama na obje strane a onda, u 33 minuti, pogodak za 3:0 postiže Marin Sesar. Na samom kraju susreta, nakon jedne neuspješne akcije s golmanom-igračem, dalekim i preciznim udarcem mrežu praznog gola, za konačnih 4:0, pogađa David Zovko.

Zaslužena pobjeda Lijeve Obale no naš tim, unatoč jakoj konkurenciji, i dalje drži drugo mjesto na ljestvici u skupini D, s osvojenih 3 boda.

Sljedeća utakmica slijedi protiv MZ Desna Obala, koja bi na rasporedu trebala biti u utorak, 20. srpnja, u 22 sata – ukoliko ne dođe do nekih promjena.

S obzirom na ostale rezultate naša skupine, jedna naredna pobjeda naš tim sigurno vodi u naredni krug natjecanja. Nadamo se da će ta pobjeda uslijediti već u narednom susretu.

Lijeva Obala - Izbično

Lijeva Obala - Izbično

Lijeva Obala - Izbično

Lijeva Obala - Izbično

Lijeva Obala - Izbično

Lijeva Obala - Izbično

Lijeva Obala - Izbično

 

BANER MNL 021

 

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza