Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MZ Izbično porazom otvorila nastupe na ovogodišnjoj MNL Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

 

MNL 2019 1 1

Prvih desetak minuta susreta naši momci odigrali su veoma dobro i u cijelosti kontrolirali igru sve do primljenog pogotka u 13 minuti, a do kraja nastavka rezultat se nije mijenjao kao ni osjetan pad koncentracije i nervoze u našoj igri.

U nastavak se krenulo nešto odlučnije no ni to nije donijelo poseban napredak u igri sve do 27 minute pri čemu dolazi do izjednačenja kada s velike udaljenosti kapetan Josip Crnjac upućuje snažan udarac prema golu a majstorskim potezom petom, njegov brat Ante, pogađa mrežu suparnika.

Od sredine drugog poluvremena činilo se kako bi konačan rezultat mogao biti izjednačen, obje ekipe su imale nekoliko prigoda, od čega Biogračani nešto više ali zahvaljujući našem golmanu, Marinku Crnjcu, rezultat je ostao nepromijenjen sve do 34 minute kada Biograci postižu pogodak za novo vodstvo.

Pri samom kraju susreta uslijedio je time-out za našu ekipu kada se u igru uvodi golman-igrač kako bi se nastojalo doći do izjednačenja no bezuspješno, dok u zadnjoj minuti susreta Biogračani uspijevaju postići još jedan pogodak za konačnih 1:3

Sljedeća utakmica po programu je šesti dan natjecanja, u ponedjeljak, 8. srpnja, protiv ekipe MZ Privalj u prvoj utakmici večeri u 20 h.

Podsjetimo, u drugi krug natjecanja plasiraju se po tri prvoplasirane momčadi iz svake skupine i jedna sveukupno najbolja četvrto plasirana momčad iz svih skupina nakon prvog kruga.

Raspored utakmica, kao i sve rezultate te stanje na ljestvici možete ekskluzivno pratiti na portalu Izbicno.info, na ovoj poveznici, odnosno na postavljenom baneru u desnom dijelu web portala.

MNL Široki Brijeg 2019

MNL Široki Brijeg 2019

MNL Široki Brijeg 2019

MNL Široki Brijeg 2019

MNL Široki Brijeg 2019

 

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza