Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

U uzbudljivoj utakmici MZ Izbično ipak bez prolaska u četvrtfinale

E-mail Ispis

 

liga MZ 2018 osmina 1

U prvoj večeri odigravanja osmine finala ovogodišnje Malonogometne lige MZ Širokog Brijega naši momci su u trećoj utakmici večeri, u 22 sata, odigrali susret protiv ekipe MZ Lijeva Obala u kojem su nes(p)retno izgubli 3:4 i tako okončali ovogodišnji nastup.

Na početku je sve izgledalo dobro. Naši momci su sasvim opušteno ušli u susret protiv favorizirane ekipe Lijeve Obale i kontrolirali igru i stvarali prilike. Nažalost, u 12 minuti momčad Lijeve Obale dolazi u vodstvo nespretnom reakcijom pretvorenom u autogol a nedugo zatim povisuju vodstvo na 2:0, za konačan rezultat prvog poluvremena.

>U nastavku susreta Lijeva Obala nastavlja iskorištavati svoje prilike te u 29 minuti povećavaju vodstvo na 3:0 a dvije minute nakon toga povisuju na velikih 4:0. 

Kada je sve izgledalo na visoki poraz naši momci se "bude" i u 35 minuti golom Joze Crnjca smanjuju na 1:4 a samo minutu kasnije na 2:4 – prekrasnim golom kapetana Josipa Crnjca – Crnog.

U predzadnjoj minuti susreta novi gol. Josip perko smanjuje na 3:4 što izaziva veliko oduševljenje na tribinama i neočekivan rasplet u zadnjoj minuti susreta.

Naši momci igraju s golmanom-igračem i vrše neprekidan pritisak na gol Lijeve Obale no bez očekivanog gola te 3:4 ostaje konačni rezultat.

>Unatoč visokom vodstvu Lijeve Obale naši momci još jednom pokazuju karakter i disciplinu te skoro dolaze do potpunog preokreta i prolaska u četvrtfinale ali malo je nedostajalo.

 S razlogom možemo očekivati i nadati se još boljem izdanju dogodine i ugodnom druženju kojeg smo imali proteklih mjesec dana.

Ovom prigodom zahvaljujemo se i našim vjernim sponzorima i podupirateljima koji su pratili svako izdanje našeg tima: tvrtkama Geospektar i Al-Jozić, Maći Soldo – Puškanoviću, Ikanu... i svima ostalima koji su na bilo koji način izrazili potporu.

liga MZ 2018 osmina 1

liga MZ 2018 osmina 1

liga MZ 2018 osmina 1

liga MZ 2018 osmina 1

Izbicno.info

 

Vremenska
prognoza