Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

IN MEMORIAM: Darko Draškić (2016 - 2018)

E-mail Ispis

darko in memorian 2

U ponedjeljak, 18. lipnja, navršava se druga obljetnica od tragične smrti našeg Darka Draškića, bivšeg golmana našeg malonogometnog tima MZ i nezaboravnog Điđija - kako smo ga od milja zvali. Svima koji su ga poznavali teško se predati spoznaji da više nije među nama, ali ostaje ponos što smo ga imali.  

Hladna voda rijeke Lištice, toga kobnog 18. lipnja 2016., pretvorila je jedan ugodni i veseli avanturistički provod u tragediju kakva se nije mogla ni naslutiti. 

Darko je rođen 1994. godine, a 2006. počeo je braniti za mlađe uzraste rukometnog kluba "HRK Široki", da bi se za par godina pridružio seniorskoj momčadi gdje postaje prvi vratar tima.

S nepunih 18 godina pridružuje se mladom malonogometnom timu naše mjesne zajednice gdje je svojim nezaboravnim obranama stekao i nadimak "Điđi", kako smo ga od milja zvali po imenu legendarnog  vratara talijanske reprezentacije.

Uvijek veseo i nasmijan, nikada loše volje ili forme, Điđi je uvijek znao unijeti dodatni puls u ekipu, što je rezultiralo, do tad, neviđenim uspjesima našeg tima. Nažalost, zbog teže povrede oka, koju je zadobio braneći na jednoj od utakmica za HRK Široki, morao je prekinuti svoju vratarsku karijeru.

Povodom druge godišnjice smrti u ponedjeljak, 18. lipnja, biti će služena sv. misa zadušnica u crkvi na Širokom Brijegu s početkom u 18 sati.

Počivao u miru Božjem!




 

Vremenska
prognoza