Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MZ Knešpolje i Dobrkovići u finalu ovogodišnje MNL Širokog Brijega

E-mail Ispis

polufinale 1aU četvrtak, 3. kolovoza, odigrane su posljednje dvije utakmice završnice ovogodišnje MNL mjesnih zajednica Širokog Brijega.
Ovogodišnji finalisti su ekipe MZ Dobrkovići i MZ Knešpolje, a ukupnog pobjednika saznat ćemo nakon finalnog susreta 17. kolovoza koji se odigrava na stadionu Pecara.

 

U prvoj polufinalnoj utakmici večeri sastali su se Lijeva Obala i Knešpolje. I dok se ulaskom u posljednju minutu utakmice momčad Lijeve Obale već vidjela na Pecari, ono što je uslijedilo u narednih nekoliko sekundi ostat će im dugo u sjećanju.

Naime, sve do pedesete sekunde prije kraja utakmice Lijeva Obala imala je vodstvo od 2:0 a onda je uslijedio prvi šok, i smanjenje rezultata na 1:2. Nakon što su "osjetili krv" tim Knešpolja još odlučnije kreće prema golu uzdrmane ekipe Lijeve Obale te samo nekoliko sekunda kasnije uspijevaju izjednačiti na nevjerojatnih 2:2, i tako odluku o pobjedniku odvesti u izvođenje penala.

Na krilima slavlja i euforije kod izjednačujućeg gola ekipa MZ Knešpolje spretnije i sretnije izvodi penale i s konačnim rezultatom od 6:5 postaje prvi finalista.

U drugom susretu sastali su se timovi MZ Ljuti Dolac i Dobrkovići. Najjači sastav veterana Ljutog Doca u potpunosti je nadigran od mladog i razigranog tima Dobrkovića, koji su na kraju sasvim zasluženo slavili 2:0 te postali drugi finalist ovogodišnje Lige.

Tako će u velikom finalu, koje će se odigrati u četvrtak, 17. kolovoza, snage odmjeriti MZ Knešpolje i Dobrkovići. Oba tima već imaju iskustva igranja finala na Pecari no ni jedni nisu uspjeli slaviti na kraju, tako da u ovaj susret ulaze motivirani i željni osvajanja.

Kako smo i najavljivali, Široki Brijeg je domaćin ovogodišnje završnice Lige Hercegovine koja počinje 21. kolovoza na sportskim terenima OŠ u Klancu.

polufinale 2

polufinale 3

 

 

Vremenska
prognoza