Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

U trećem susretu MNL MZ naši momci odigrali neriješeno protiv MZ Dužice

E-mail Ispis

MNL MZ 2017 duzice izbicno 1aI treći susret tima naše mjesne zajednice na ovogodišnjoj malonogometnoj ligi MZ nije mogao proteći bez velike napetosti i neizvjesnosti sve do samog kraja. Naši momci ponovno ne uspijevaju zadržati pozitivan rezultat i vodstvo nakon prvog poluvremena, tako je ovaj važan susret protiv ekipe MZ Dužice završio neodlučeno 3:3.

Već pri isteku prve minute susreta pogotkom Joze Crnjca naš tim dolazi u vodstvo a u devetoj minuti na 0:2 povisuje Mario Pavković, u svom debitantskom nastupu za MZ Izbično. Minutu kasnije Dužičani uspijevaju smanjiti na 1:2, što ostaje rezultat prvog poluvremena.

Već u drugoj minuti nastavka naši momci povećavaju vodstvo na 1:3, a strijelac je još jedan mladi debitant Mario Soldo. Nažalost, u nastavku ponovno dolazi do pada koncentracije i naši momci ne uspijevaju očuvati vodstvo, te u 29 minuti Dužičani smanjuju na 2:3 a u 35 minuti uspijevaju izjednačiti rezultat.

Zahvaljujući posebno našem sjajnom vrataru Dužičani ne uspijevaju preokrenuti rezultat te 3:3 ostaje konačan rezultat ovog susreta.

Nažalost, utakmicu su najviše obilježile pristrane i dvojbene odluke suca Olivera Kožula u većem dijelu susreta koje su mogle dovesti do ozbiljnijih incidenata. Već u nekoliko prethodnih susreta ovaj "sudac" se nameće u dvojbenim odlukama protiv našeg tima. 

Nadamo se kako će i u Sportskom savezu nastojati otkloniti ove anomalije kako bi se natjecanje MNL MZ održalo u okvirima fer i športskog natjecanja.

Zadnji susret prvog kruga naše momke očekuje protiv MZ Turčinovići, koji bi po programu trebao biti održan u četvrtak, 20. srpnja, no zbog uzvratne utakmice NK Širokog Brijega u Europskoj ligi utakmice u Klancu vjerojatno će biti pomjerene za jedan dan tako da nas utakmica protiv MZ Turčinovići očekuje u petak, 21. srpnja, s početkom u 20:30 sati.

Po trenutnom stanju ljestvice u skupini "E" Izbično dijeli treće mjesto s ekipom Dužica, s istom gol razlikom i odigrana tri susreta.

Ljestvica skupine "E"

  GP W D L GF GA GD PTS
TURČINOVIĆI 2 1 1 0 5 1 4 4
PRIVALJ 2 1 1 0 4 3 1 4
IZBIČNO 3 1 1 1 7 7 0 4
DUŽICE 3 1 1 1 7 7 0 4
JARE 2 0 0 2 1 6 -5 0
 

Vremenska
prognoza