Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MZ Izbično prva tri boda nakon pobjede protiv Jara

E-mail Ispis

 izbicno privalj 2017 2


U drugom susretu na ovogodišnjoj malonogometnoj ligi mjesnih zajednica naši momci ubilježili su značajnu pobjedu i prva tri boda protiv ekipe Jara u kojoj su slavili rezultatom 2:1. U neizvjesnom i napetom susretu pobjednik je odlučen tek u posljednjoj minuti.

Već u trećoj minuti susreta, golom Josipa Crnjca, naši momci dolaze u vodstvo od 0:1 a to ujedno biva i konačan rezultat prvog poluvremena. U nastavku slijedi nekoliko ozbiljnih prigoda na obje strane a zaslugu za promjenu rezultata najviše nosi naš vratar Marinko Crnjac, koji je s nekoliko sjajnih obrana držao našu momčad.

Dobru igru Jarani su krunisali golom postignutim u 34 minuti, a nakon toga uvode i golmana-igrača. Ovog puta sreća nam je bila nešto naklonjenija te iz jedne akcije kroz ubacivanje sa strane Josip Crnjac asistira Jozi Crnjcu koji loptu spretno posprema u gol za konačnih 1:2.

Ova važna pobjeda donijela je našem timu prva tri boda koliko ih imaju sve ekipe naše skupine, osim Jara. Naredni susret naši momci igraju u petak, 14. srpnja, protiv ekipe MZ Dužice. 

Pobjeda protiv Dužica, gotovo sigurno, vodi nas u naredno kolo i zato posebno očekujemo ovaj susret u petak. 

 

Vremenska
prognoza