Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Najavljeno isključenje el. energije odgođeno za utorak, 4. srpnja, od 13 do 21 sati

E-mail Ispis

Drugo planirano isključenje električne energije za kompletno područje Širokog Brijega, koje je bilo planirano za 28. lipanj, odgođeno je za početak srpnja, odnosno, za utorak, 4. srpnja 2017., u razdoblju od 13 do 21 sati, kako je objavilo Javno poduzeće ''Vodovod i kanalizacija'' Široki Brijeg na svojoj službenoj web stranici.


"Cijenjeni potrošači, zbog pristigle obavijesti od JP Elektroprivreda HZHB d.o.o. Mostar da će biti obustavljena opskrba električnom energijom, u utorak 4. srpnja u vremenu od 13.00 do 21.00 sat neće biti vodoopskrbe", navode iz širokobriješkog Vodovoda.

S obzirom da crpilište Vodovoda nema agregate, obustavom struje prestaju s radom pumpe koje vodu crpe i dovode do potrošača.

Bez električne energije i vode tako će ostati potrošači s područja Grada Širokog Brijega, Crnča, Izbična, Donje i Gornje Britvice, Crnih Lokava, Dobrkovića, Ljubotića, Knešpolja, Donjeg i Gornjeg Graca, Prova, Dobriča, Trna, Mokrog, Turčinovića, Buhova, Rasna, Čerigaja, Uzarića i Jara.

Podsjećamo, prvo isključenje dogodilo se u utorak, 20. lipnja od 13 do 21 sati, a tada su radnici Elektroprijenosa BiH radili na interventnom održavanju elektroenergetskih objekata točnije na trafostanici 110/10(20) kV koja se nalazi u Industrijskoj zoni Pecara.

 

Vremenska
prognoza