Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

U svom prvom nastupu na ovogodišnjoj Ligi mjesnih zajednica naši momci ispustili veliko vodstvo protiv favorizirane Desne Obale

E-mail Ispis

liga mz 2016 1 1aSinoć, u srijedu, 6. srpnja, na igralištu osnovne škole u Klancu odigrana je treća večer ovogodišnje Lige mjesnih zajednica Širokog Brijega. U svom prvom nastupu naši momci propustili su prigodu za velikom pobjedom nad jednim od favorita ovogodišnjeg natjecanja, ekipom MZ Desna Obala.

 

Protiv favorizirane ekipe Desne Obale naši momci postižu prvi pogodak i u sedmoj minuti dolaze u vodstvo pogotkom Josipa Perke. Četiri minute kasnije Desna Obala uspijeva izjednačiti no naši momci su bez respekta nastavili dobrom igrom te pogotkom Ante Crnjca u petnaestoj minuti dolaze u vodstvo od 2:1. Samo minutu kasnije Jozo Crnjac povećava vodstvo naše momčadi na neočekivanih 3:1, što ostaje rezultat prvog poluvremena.

Neiskustvo i pad koncentracije dovelo je do smanjenja rezultata na 3:2 već u drugoj minuti nastavka. Par izglednih propuštenih prigoda u nastavku, i iskustvo pojedinaca iz suparničke ekipe, dovelo je do potpunog preokreta rezultata pri čemu tim MZ Desna Obala, polovinom drugog poluvremena, postiže svoj posljednji pogodak za vodstvo od 6:3.

Posljednjih par minuta susreta trener Damir Crnjac uvodi golmana-igrača što u 37 minuti susreta donosi smanjenje rezultata na 4:6 a strijelac je ponovno Josip Perko. U predzadnjoj minuti susreta u strijelce se upisuje i naš novi vratar Marinko Crnjac za konačnih 5:6. 

Uz nešto više sreće moglo je doći i do, vjerojatno, zaslužene podijele bodova no, ipak, ostaje žal za početnim vodstvom i mogućnosti osvajanja velikih tri boda. 

Sve u svemu, naši momci još jednom su pokazali da su ozbiljan suparnik i na ovogodišnjoj Ligi te da mogu pružiti kvalitetnu igru i protiv najjačih suparnika. 

Inače, za naš tim ove godine, po prvi put, nastupila su trojica braće Crnjac. Našem kapitenu, Josipu Crnjcu – Crnom, uz brata Antu, ove godine na vratima našeg gola pridružio se i treći brat, Marinko. Kao izabranik U-21 tima malonogometne reprezentacije Hrvatske, Ante se nedavno vratio s turnira u Japanu a najmlađi brat ,Marinko, vratar je malonogometnog juniorskog tima MNK Kijevo - koji su se ove godine okitili titulom malonogometnog prvaka Hrvatske.

Uz njih, te ostale mlade snage na raspolaganju, tim naše mjesne zajednice svakako ima razloga za pozitivne rezultate u nastavku, u čemu ih suvereno izgrađuje naš trener Damir Crnjac.

U spomen i sjećanje na sve provedene zajedničke trenutke i nezaboravne obrane našeg nedavno preminulog vratara Điđija, Darka Draškića, crna vrpca oko nadlaktice naših momaka još jednom je čvrsto povezala sjećanje na njega, bilježeći svaki motivacijski puls kojim su mu iz srca htjeli posvetiti ovu pobjedu i prikazanu igru. 

Sljedeći nastup naše momke očekuje u petak, 15. srpnja, u 21 sati protiv MZ Crne Lokve, zatim u utorak, 19. srpnja protiv MZ Lijeva Obala u 20 sati, te 25. srpnja, u 21 sat, zadnji susret prvog kruga protiv MZ Ljuti Dolac.

Podsjetimo, u naredni krug odlaze tri najbolje plasirane momčadi skupina te jedna momčad s najboljim četvrtim plasmanom svih skupina.

liga mz 2016 1 1

liga mz 2016 1 2

liga mz 2016 1 3

liga mz 2016 1 4

liga mz 2016 1 5

Izbicno.info

 

Vremenska
prognoza