Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Održan ždrijeb skupina malonogometne lige MZ Širokog Brijega, Izbično u najjačoj skupini među nekoliko fvorita

E-mail Ispis

liga mz 2016 izvlacenje 1aU organizaciji Športskog saveza Širokog Brijega danas, 21. lipnja, u Gradskoj vijećnici održan je ždrijeb skupina malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2016., koja ove godine na igralištu u Klancu kreće 4. srpnja.

 

Ukupno 25 mjesnih zajednica s područja grada podijeljeno je u pet skupina. Na osnovu prethodnih rezultata tim naše MZ bio je uvršten u IV jakosnu skupinu, a slijedom današnjeg ždrijeba tim MZ Izbično nastupat će u skupini D. 

Za prolaz u naredno kolo naši momci odmjeriti će snage s nekolicinom favorita za osvajanje ovogodišnje Lige, gdje uz naš tim skupinu D čine još; Lijeva Obala, Ljuti Dolac, Desna Obala i Crne Lokve.

Sve utakmice igrat će se tijekom srpnja na igralištu u Klancu, osim finalne koja je tradicionalno na rasporedu na stadionu 'Pecara' početkom kolovoza, u čast Dana domovinske zahvalnosti.

Prolaz u drugu fazu natjecanja izborit će po tri prvoplasirane ekipe iz svake skupine, te najbolja četvrtoplasirana momčad. 

Osim posljednjeg dana odigravanja utakmica za svaku večer, osim subote i nedjelje,  predviđene su po tri utakmice, a svečano otvaranje i prvi susreti planirani su u ponedjeljak, 4. srpnja.

Ukoliko ne dođe do nekih promjena rasporeda odigravanja, naši momci  svoj prvi nastup na ovogodišnjoj Ligi imati će u srijedu, 6. srpnja, protiv ekipe MZ Desna Obala, u trećoj utakmici večeri, u 22 sata.

Druga utakmica našeg tima na rasporedu je 15. srpnja protiv ekipe MZ Crne Lokve s početkom u 21 sati, a potom ogled s još jednim favoritom, ekipom MZ Lijeva Obala u utorak, 19. srpnja, u 20 sati. Posljednji susret prvog kruga na rasporedu je u ponedjeljak, 25. srpnja, protiv MZ Ljuti Dolac, s početkom u 21 sati.

Unatoč teškoj skupini naši momci izražavaju zadovoljstvo ždrijebom i ističu, kako kažu, "optimizam s pokrićem". Vjerujemo u naše momke i nema razloga da se ne pridružimo njihovom iskazanom optimizmu, s nadom prolaska u drugi krug natjecanja. 

U nastavku donosimo raspored timova MZ po skupinama:

SKUPINA A
Knešpolje, Jare, Uzarići, Dužice i Privalj.

SKUPINA B
Kočerin, Ciglana-Gradac, Trn, Biograci i Provo-Dobrič-Grabova Draga.

SKUPINA C
Turčinovići, Rasno, Čerigaj, Crnač i Brig.

SKUPINA D
Lijeva Obala, Ljuti Dolac, Desna Obala, Izbično i Crne Lokve.

SKUPINA E
Dobrkovići, Mokro, Buhovo, Ljubotići i Oklaji. 

Izbicno.info

 

Vremenska
prognoza