Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Akcije popravke i uređenja puta u Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

put britvica sanacija 1aProteklog petka i u ponedjeljak, 17. kolovoza, na području Gornje Britvice načinjena je opsežna akcija popravke i uređenja puta. Prvog dana akcije, u petak, pojavio se dugo očekivani stroj s kosilicom kojim je uklanjano zaraslo šiblje i raslinje uz put od Izbična do Gornje Britvice.


Ostalim snažnim strojevima radilo se na popravci i uređenju makadamskog dijela puta Koritski most – Prusine – Bili brig, te dio puta prema zaseoku Vranjkovci. Na spomenutim dionicama puta najprije je velikim strojem, frezom za kamen, saniran najoštećeniji dio puta a zatim je velikim i snažnim strojem, utovarivačem, put dodatno popravljen.

U organizaciji mjesne zajednice na ovoj dionici puta već nekoliko godina vrše se redovite aktivnosti i ulažu značajna sredstva koja i ovog puta osigurava gradonačelnik Širokog Brijega, Miro Kraljević, odnosno grad Široki Brijeg. 

U narednim danima planirani su još dodatni radovi na uklanjanju preostalog šiblja i raslinja pored puta, a od strane JU COMING - Široki Brijeg obećane su i dodatne tone asfalta za krpanje nastalih rupa na asfaltnoj dionici puta, kako bi se barem dijelom moglo normalnije prometovati.

put britvica sanacija 1

put britvica sanacija 2

put britvica sanacija 3

put britvica sanacija 4

put britvica sanacija 5

put britvica sanacija 6

put britvica sanacija 7

www.izbicno.info

 

Vremenska
prognoza