Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Počela malonogometna liga mjesnih zajednica Širokog Brijega

E-mail Ispis

liga MZ otvaranje 1aSinoć, 1. srpnja, utakmicom između ekipa MZ Ciglana Gradac i MZ Crne Lokve počelo je 16. izdanje malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Nakon prve utakmice pune preokreta i rezultata 4:4 uslijedilo je svečano otvaranje Malonogometne lige mjesnih zajednica. 

Nazočnima se prigodnim riječima obratio predsjednik Športskog saveza Grada Širokog Brijega Ivan Zeljko zahvalivši se ekipama i brojnoj publici na posjeti, te pozvao sve na fer i korektnu igru.

liga MZ otvaranje 1
Gradonačelnik Miro Kraljević sinoć je otvorio ovogodišnju Ligu

Ligu je otvorio gradonačelnik Miro Kraljević, a Božji blagoslov na sve prisutne sazvao je župnik župe Široki Brijeg fra Stipe Biško, a potom je uslijedio nastup širokobrijeških mažoretkinja višestrukih prvakinja Bosne i Hercegovine.

Drugu utakmicu večeri obilježio je susret momčadi iz naše skupine "B" u kojoj su se susrele ekipe MZ Crnač i MZ Trn, gdje je tim MZ Crnač pobjedom od 3:1 ubilježio prve bodove u našoj skupini. U posljednjem susretu večeri MZ Jare i MZ Privalj odigrali su neodlučeno 5:5.

liga MZ otvaranje 2
Crnač je sinoć prvi u našoj skupini ubilježio tri boda pobjedom nad MZ Trn

Liga se nastavlja večeras (četvrtak) utakmicama:
20.00 sati: Lijeva Obala – Brig
21.00 sat: Rasno – Provo-Dobrič-Grabova Draga
22.00 sata: Buhovo – Oklaji

Podsjetimo, tim naše mjesne zajednice prvi susret očekuje u petak, 3. srpnja, u 20:00 sati protiv MZ Uzarići. Zatim, 10. srpnja slijedi susret s MZ Crnač, 15. srpnja protiv MZ Knešpolje, te 20. srpnja protiv ekipe MZ Trn. 

liga MZ izbicno

Kako je već poznato, prve tri ekipe iz skupina osiguravaju prolazak u naredno kolo, zajedno s njima i najbolja četvrto plasirana momčad. Uz uobičajenu podršku naših navijača, i sponzora momčadi – tvrtke GEOSPEKTAR, očekujemo kako će se među nabrojanima zasluženo naći i momčad naše mjesne zajednice. 

Stoga ih u petak, u njihovom prvom ogledu, podržimo u što većem broju!

 

Vremenska
prognoza