Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

U subotu finalna utakmica MNL MZ Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

MZ finale

U press centru na Pecari održana je konferencija za novinare u povodu odigravanja finalnog susreta Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Susret između Dobriča-Prova-Grabove Drage i Kočerina na rasporedu je u subotu, 17. kolovoza u 19 sati na stadionu Pecara.

Predsjednik Športskog saveza Grada Širokog Brijega Ivan Zeljko čestitao je finalistima 19. izdanja Malonogometne lige i zaželio im sreću u finalnom susretu.

 Predstavnici Dobriča, kojima je ovo prvi ulazak u finale, pozvali su navijače i simpatizere na južnu tribinu i na veliku proslavu nakon završetka utakmice, koja će se održati na prostoru Osnovne škole u Provu.

Kočerinjanima je ovo šesto sudjelovanje u finalu, a tri puta su podizali pehar namijenjen osvajačima Lige. Navijači Kočerina bit će smješteni na sjevernoj tribini, a proslava nakon utakmice organizirana je ispred Osnovne škole Kočerin.

Susret će se, kao i prošle godine, igrati dva puta po 40 minuta, a svi prijavljeni igrači moći će ući u igru.

Pobjednik će predstavljati Grad Široki Brijeg na ovogodišnjem izdanju Lige Hecegovine koja se odigrava u Posušju. Predstavnik Širokog Brijega, u srijedu 21. kolovoza igra četvrtfinalni susret protiv predstavnika Ljubuškog.

Izbicno.info/Sirokibrijeg.ba

 

Vremenska
prognoza