Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Obavijest za građane Širokog Brijega koji posjeduju ili polažu pravo na nekretninama u katastarskoj općini Konjsko Bare – Općina Posušje da prijave prava na nekretninama

E-mail Ispis

blidinje jezero

Općina Posušje u suradnji s Federalnom upravom za geodetske i imovinsko-pravne poslove dana 22.10.2018. započinje s izlaganjem na javni uvid podataka o nekretninama za katastarsku općini Konjsko Bare.

 

Postupak izlaganja provodi Povjerenstvo za izlaganje na javni uvid podataka o nekretninama i utvrđivanju prava na nekretninama za katastarsku općinu Konjsko Bare, koje je imenovalo Općinsko vijeće općine Posušje.

Pozivaju se građani Širokog Brijega koji posjeduju ili polažu pravo na nekretninama u katastarskoj općini Konjsko Bare – Općina Posušje(dio planinskog područja koji pripada općini Posušje lokaliteti: Konjsko, Donje Bare, Gornje Bare, Čvrsnica, Grkuš, Barzonja, Podjelinak, Blidinje jezero, Varićak, Boričevac, Dugo Polje, Jabuka, Donji Badnji, Gornji Badnji, Masna Luka) da navedenom Povjerenstvu prijave prava na nekretninama.

Cjelokupan tekst javnog oglasa nalazi se u prilogu.

Obavijest konjsko bare
www.sirokibrijeg.ba

 

Vremenska
prognoza