Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MZ Izbično okončala nastup na ovogodišnjoj MNL Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis PDF

MNL 2019 3 2
Ekipa MZ Izbično posljednjim susretom prvog kruga protiv MZ Dobrkovići okončala je nastup na ovogodišnjoj Malonogometnoj ligi Grada Širokog Brijega pri čemu je ubilježen još jedan poraz gdje je tim Dobrkovića zasluženo slavio pobjedu od 3:1.

Više...
 

Javni poziv za dodjelu sredstava za poticaj malog gospodarstva ŽZH

E-mail Ispis PDF

javni poziv zzhNa temelju članka 9. Odluke o donošenju Programa utroška sredstava za poticanje razvoja malog gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu (Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 10/19), Ministarstvo gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke objavljuje:

Više...
 

MNL MZ: Izbično nikako do prvih bodova, Uzarići zasluženo slavili 2:1

E-mail Ispis PDF

MNL 2019 3 7U trećem susretu prvog kruga MNL Grada Širokog Brijega, odigrane u utorak, 16. srpnja, ekipa MZ Izbično ubilježila je još jedan poraz te tako propustila priliku nastavka odigravanja u sljedećem krugu. U ovoj bitnoj utakmici ekipa MZ Uzarići pokazala se kao bolji suparnik te na koncu zasluženo slavila rezultatom 2:1.

Više...
 

Štand hotela Park proglašen najboljim ispred štanda BWA s posebnim specijalitetom nazvanim "Izbično´s Finest" na prvom Street Food Festu u Širokom Brijegu

E-mail Ispis PDF

food fest siroki 1aPrvi Street Food Fest - festival vrhunske hrane, pića i glazbe, koji je trajao dva dana, završio je u subotu navečer u Širokom Brijegu. Posjetitelji su ispunili festivalski trg parka Sajmište te su uz ritmove xD benda i Belfast Fooda uživali u delicijama koje su pripremili ugostitelji na štandovima.

Više...
 

Tomislav Pavković ostvario najbolji rezultat iz fizike na državnoj maturi u Republici Hrvatskoj

E-mail Ispis PDF

tomislav pavkovicU današnja turobna vremena i moru takvih vijesti nešto radosnije i veselije dođe kao neobičnost i iznimka. Jednu takvu "neobičnu" vijest, na ponos svih nas, donosimo u ovom sadržaju a posebno radosti što je riječ o jednom mladom i iznimnom talentu naših korijena.

Više...
 

Grad Vukovar prvi podržao izgradnju Doma fra Mladen Hrkać u Zagrebu

E-mail Ispis PDF

HUFMH ivan penava i ivan soldo fra mladen hrkac vukovar 1Zaklada fra Mladen Hrkać i Grad Vukovar potpisali su Sporazum o suradnji kojim je Vukovar postao prvi podupiratelj Zaklade fra Mladen Hrkać i Projekta Dom fra Mladen Hrkać za psihosocijalnu podršku i privremeni smještaj osoba koje dolaze na liječenje u Zagreb i članova njihovih obitelji.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>


HUMH WebBanner 300x250

Baner

BANER MNL 021

 

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza